Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Komedija 'Rulet' u petak stiže u Sinj

Komedija 'Rulet' u petak stiže u Sinj

U subotu su u Metkoviću, a u nedjelju ponovno u Splitu

Nakon rasprodanih dvorana u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Makarskoj komedija 'Rulet' stiže u Sinj! Ne propustite pogledati najpopularniju komediju sezone 25. listopada u 20 sati u Gradskom kinu Sinj.

Prošle godine Petra Kraljev i Jagoda Kumrić izazvale su nezapamćeno oduševljenje svojim izvedbama komedije 'Kad udari južina' u Sinju. Ovog petka, s Nikom Barišić i Anom Uršulom Najev, vraćaju se u Sinj s najnovijom komedijom B GLAD Produkcije 'Rulet'.

Ova popularna četvorka glumačke uspjehe dijeli i na televizijskim ekranima u TV-seriji 'Kumovi', a sad su svoju neizmjernu energiju prenijele i na pozornicu na radost publike.

'Prošle godine bilo je nezaboravno igrati za vas u Sinju. Sinjska publika stvarno je nešto posebno, još uvijek se prisjećamo nekih dogodovština. Zato me baš raduje što opet imamo priliku družiti se s vama.  Šaljem pozdrave u ime cijele naše ekipe i vidimo se ovog petka u Gradskom kinu Sinj', kazala je Petra Kraljev.

'Cijela ekipa predstave 'Rulet' jedva čeka Sinj ovog petka. S obzirom na popis mjesta u kojima su ulaznice kupljene za ovu sinjsku izvedbu jasno je kako nam u publiku stiže čitava Sinjska krajina. Sigurni smo kako će vas i Rulet razveseliti baš kao i prošlogodišnja Južina. Znamo koliko je publika zavoljela Petru i Jagodu a uz Niku Barišić i Anu Uršulu Najev zabava može biti samo još bolja. Vidimo se u petak u Gradskom kinu Sinj!', rekao je Tadija Kolovrat iz B GLAD Produkcije.

Osim u Sinju, komedija 'Rulet' ovog vikenda zaigrat će i u Metkoviću u subotu 26. 10. dok je nedjelja  rezervirana za još jednu rasprodanu izvedbu pred splitskom publikom. 

Za sve koji ni ovog puta nisu na vrijeme osigurali ulaznice za izvedbu u Lori 'Rulet' se vraća u Split 24. studenog u 18 sati.

Ulaznice se mogu kupiti:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sinj:  knjižara-papirnica Papirko (Vrlička 43, Matića 6, Put Petrovca 1 Radno vrijeme: pon-pet 7.30-20 sati i sub 7.30-13 sati) i na blagajni Gradskog kino Sinj - od 17 sati na dan predstave 

- Metković - blagajna GKS Metković, radnim danom od 9 do 13 sati

- Split:  knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati), Dancing Bear (Dioklecijanova 6), Ghetaldus i Tisak media (City Center) i blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Informacije i rezervacije na: 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu