Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Bračni par iz Čakovca osvojio Jackpot u Lotu 6

Bračni par iz Čakovca osvojio Jackpot u Lotu 6

'Ovog ljeta godišnji odmor bez rata i bogatiji za 300.000 eura!'

Jackpot dobitak u Lotu 6 od 302.381,05 eura ostvaren prošlog četvrtka osvojio je bračni par iz Čakovca. 

'Sjedili smo na kavi i gledala sam po Facebooku vijesti, kad sam pročitala da je netko iz Čakovca osvojio Jackpot, i to baš na prodajnom mjestu gdje mi obično uplatimo loto', ispričala je supruga sretnog dobitnika koji je odigrao sistemski listić od 18 brojeva i 238 kombinacija, te tako osvojio Jackpot, ali i dobitak 5+1 u iznosu od 14.426,52 eura.

'Kad mi je supruga rekla za osvojeni Jackpot, krenuo sam provjeravati listić i samo sam rekao nikaj nismo dobili', podijelio je dobitnik koji je znao da je osvojio dobitak 5+1, ali za Jackpot nije bio potpuno siguran. 

Zato su stigli u Zagreb, na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije, uvjeriti se da su baš oni ovaj put imali sreće. 

'Nemamo neke posebne brojeve koje igramo, nego ih biramo nasumično. Ali uvijek igraš, nadaš se, eto ovaj put smo imali lude sreće', ispričao je dobitnik.

Za to što će s dobitkom nemaju posebne planove ali kažu: 'Pomoći ćemo malo djeci, a godišnji ovo ljeto ne bude na rate, nego malo ljepši', uz smijeh je rekla supruga dobitnika.

U nedjeljnom izvlačenju Lota 6 nije ostvaren Jackpot, ali je ostvaren dobitak u igri Joker u iznosu od 6.000,00 eura. Listić je uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije Trg Ivane Brlić Mažuranić 1, Slavonski Brod.

Vaša reakcija na temu