Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HREPA: Nastavak rada Daleke obale bez mene i Marijana Bana je upitan moralni čin i totalno urušavanje jedne institucije

HREPA: Nastavak rada Daleke obale bez mene i Marijana Bana je upitan moralni čin i totalno urušavanje jedne institucije

'S određenom osobom u životu ne želim više imati ikakva posla'

Boris Hrepić Hrepa, dugogodišnji član kultne splitske Daleke obale, reagirao je na televizijski prilog u kojem se tvrdi kako je Dean Dvornik novi pjevač Daleke obale.

'Prilog je o kao nastavku rada Daleke obale s novim pjevačem, što je bez ijednog izvornog člana, tj. Marijana Bana i mene, i te kako upitan moralan čin i totalno urušavanje jedne institucije. Ova zadnja Daleka obala koja se raspala krajem prošle godine je bio škakljiv potez, ali je uspio prvenstveno zbog toga sto smo bili trojica od prije i što je uz blagoslov Bana, Jakša s bojom glasa, profesionalizmom i frontmenskom energijom odlično preuzeo pjevačko mjesto u bendu. Upitan je i daljnji prepoznatljivi autorski pečat, prvo bez Bana, a i mene kao drugog autora Daleke obale', ističe Hrepa.

Nadalje ističe kako se u spornom prilogu više puta spominje njegovo ime. Implicira se kako je 'pozvan u bend, ali je nakon razmišljanja i konzultacija s nekim to odbio'.

'To je čista neistina. Dean me nazvao s upitom hoću li otići na jednu svirku s njim i drugom dvojicom, bez ikakvog spominjanja pod kojim bi se imenom išlo, i ja sam tu ponudu isti tren odbio bez sekunde razmišljanja jer s određenom osobom u životu ne želim više imati ikakva posla. Razgovor je trajao dvije minute.

Na početku spomenutog TV priloga Dean i njih dvojica na čisti playback izvode pjesmu The Obale i u snimci se čuje moja aranžirana i odsvirana gitara. Toliko o njihovom 'prašenju' što se spominje na početku priloga.
Ne volim ovakve statuse i puno mi je draže pisati o kreativnim aktivnostima ali šutjeti o ovome ne mogu.
Odoh tu u kampu u Crikvenici s 37 kreativne djece na doručak', poručuje Hrepa.

Vaša reakcija na temu