Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održan casting za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske

Održan casting za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske

Krunu će nasljednici predati Korina Sajko

U Plesnom centru Zagreb by Nicolas održan je prvi od dva castinga za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske. 

Miss sporta Hrvatske ove će se godine održati u Velikoj Gorici, a finalna večer u Pučkom učilištu bit će 11. srpnja 2024. Nakon što se izbor dvije godine zaredom održao u Prelogu, najljepše sportašice Hrvatske ove će godine svoje sportove promovirati u Velikoj Gorici, a putem castinga svoje će mjesto u finalu osigurati njih 16 koje će se nadmetati za titulu najljepše. 

Krunu će na kraju finalne večeri predati Korina Sajko, aktualna miss sporta Hrvatske.

Finalistice će se u Velikoj Gorici u hotelu Garden okupiti 8. srpnja gdje će boraviti do samog izbora. Za vrijeme priprema sportašice će uvježbati talent show koji je specifičnost ovog izbora, a cilj je da svaka od njih sama osmisli koreografiju i glazbu kojom će predstaviti sport koji trenira, uz vremensko ograničenje od 45 sekundi. Uz talent show sportašice će učiti i o stilovima odijevanja te uvježbavati svaki od četiri izlazaka koji ih očekuju u finalu.

Finalne večeri 11. srpnje sportašice će se žiriju i gledateljima predstaviti u kupaćim kostimima Pletix, sportskoj odjeći Body feeling, večernjim haljinama dizajnerice Mirsade Jureše te kratkim crnim haljinama koje će nositi uz nakit Prahir.

Voditelj programa tradicionalno će biti Davor Garić, a u zabavnom dijelu programa za sada tek otkrivamo da će pjevati Antonija Šola. Nastupit će plesači akrobatskog rock 'n' rolla, kluba Gimnazija, latinoamerički plesači Paula Hude i Vedran Sraga te Nathalie Nujster, europska prvakinja u modernom plesu.

Vaša reakcija na temu