Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PRIVEDENA NA AERODROMU Nicki Minaj otkazala koncert u Engleskoj, nosila je drogu

PRIVEDENA NA AERODROMU Nicki Minaj otkazala koncert u Engleskoj, nosila je drogu

Kažnjena je s 350 eura

Obožavatelji Nicki Minaj ostali su razočarani nakon što je u posljednji trenutak otkazan njezin nastup u Co-op Live areni u Manchesteru, a nakon njezina uhićenja u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol.

Američka reperica je uhićena pod sumnjom da je izvozila lake droge. Kažnjena s 350 eura te joj je dozvoljeno da nastavi put, potvrdile su nizozemske vlasti, javlja BBC.

- Pokušavali su me spriječiti da dođem na koncert. Uzeli su mi torbe prije nego što sam ih mogla vidjeti. Stavili ih u avion. Sada kažu da čekaju carinu. Ovako izgleda kada se ljudima plati veliki novac da pokušaju sabotirati turneju nakon što sve drugo propadne. Sve što su napravili je protuzakonito - požalila se.

Umjetnica nije stigla u Manchester na vrijeme za svoj koncert u subotu. U areni ju je čekalo 20 tisuća obožavatelja.

Vaša reakcija na temu