Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Rasprodana tribina za splitski Open Air koncert Bijelog dugmeta

Rasprodana tribina za splitski Open Air koncert Bijelog dugmeta

Požurite po ulaznice

Rođendanska turneja Bijelog dugmeta se zahuktala, a vrhunac ljetnog dijela turneje će se dogodit u Splitu 31.08.2024. na Open Air koncertu ispred koncertnog prostora Porat. Za ovaj nastup Dugmeta vlada veliko zanimanje što potvrđuje činjenica da su se rasprodale sve ulaznice za tribine. Nema više ni jedne ulaznice za sjedeća mjesta. Ne treba to čuditi jer su svi dosadašnji nastupi na ovoj slavljeničkoj turneji Bijelog dugmeta bili rasprodani. 

U najavi turneje Goran Bregović je istakao: 'Obećavam izvrsne koncerte, bit će ludo. Ko ne poludi na koncertu Dugmeta, taj nije normalan!'

Bijelo dugme je uvijek izazivalo euforično ozračje, to je bend koji je pomicao granice glazbe ali i odanosti publike najutjecajnijem bendu ovih prostora. Bogata ostavština Dugmeta jamac je fantastičnom koncertu koji će se dogoditi u Splitu, a dosadašnji koncerti na ovoj turneji potvrdili su da je energija s pozornice na vrhunskoj razini i da to publika prihvaća pa svirka Bregovića, AlenaĐiđija, Redžića i Tife dobiva sasvim drugu dimenziju golemog događaja.

Ponovit ćemo da su sve sjedalice na tribini rasprodane, a i da je stolova ostalo vrlo malo. Prema tome, ako želite vidjeti najveći bend koji je obliježio generacije morate što brže do ulaznice.

Vaša reakcija na temu