Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zagrebačka Diler 'pao' s kilogramom kokaina i litrom amfetaminskog ulja, držao ih u službenom autu

Diler 'pao' s kilogramom kokaina i litrom amfetaminskog ulja, držao ih u službenom autu

Predan pritvorskom nadzorniku

Jučer, 21. rujna 2024., u jutarnjim satima na području Novog Zagreba policijski službenici zaustavili su automobil karlovačkih registarskih oznaka te je, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, obavljena njegova pretraga. Pronađeno je ukupno 1.166,0 grama kokaina pakiranog u jedan plastični paket, jedna litra amfetaminskog ulja pakirana te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen kupoprodajom droge.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Utvrđeno je da je radi daljnje preprodaje nabavio veće količine kokaina i amfetaminsko ulje koje je potom sakrio u automobilu u vlasništvu trgovačkog društva, kojim se koristi.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu