Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luisella Planeta LOVE PEACE INTERNETSKA PREVARA Čitateljica upozorila na sumnjive poruke koje su stigle njenoj majci

INTERNETSKA PREVARA Čitateljica upozorila na sumnjive poruke koje su stigle njenoj majci

'Ove idiote prijaviti i blokirati!'

Internetske prevare su sve učestalije, a sve češće su na meti najosjetljivije skupine, posebno umirovljenici koji se ne snalaze najbolje s mobitelima. Čitateljica nam je prepričala što se dogodilo njenoj majci.

'Sve sumnjive brojeve treba nazvati i provjeriti, a djecu nazvati na njihove brojeve koje imate, prije bilo kakve druge radnje... A ove idiote prijaviti i blokirati! 

Evo primjera, danas stiglo nama... Mater je i ušla u komunikaciju WhatsAppom gdje su tražili uplatu na račun putem Internet bankarstva... Srećom, nije znala pa mi se obratila za pomoć i na vrijeme sam reagirala. Užas! Upozorite svoje starije sugrađane', apelira.


Vaša reakcija na temu