Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Saša Pavlić) Napali mu sina dok je dostavljao hranu: 'Udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom'

Napali mu sina dok je dostavljao hranu: 'Udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom'

'Zaustavimo nasilje dok nije kasno'

Riječanin Saša Pavlić koji je prije par godina pješačio s križem u rukama od Rijeke do Zagreba kako bi Vladi prenio poruku da 'ne može biti novca za polovne avione, a ne biti za bolesnu djecu', podijelio je zabrinjavajuću objavu na društvenim mrežama.

'Dragi svi, mislim da nikada nisam ništa tražio za sebe, evo sada tražim.

Prije 30 minuta kod Galeba na Kostrena moj sin Mateo je imao dostavu jer vozi za Glovo, nakon dostave prišli su mu dvojica i tražila da mu daju motor, kako je ovaj odbio udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom.

Ako je itko šta vidio, molio bih da mi se javi. Molim i share ako može.

Isto tako molim novinare da ne preskoče ovaj napad jer napadi na dostavljače hrane su postali uobičajeni, to treba prestati, svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo.

Zaustavimo nasilje dok nije kasno', napisao je.


Vaša reakcija na temu