Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay U zagrebačkom Jarunu nađeno tijelo muškarca

U zagrebačkom Jarunu nađeno tijelo muškarca

Vjerojatno se radi o osobi koja je nestala tijekom izlaska

U zagrebačkom jezeru Jarun jutros je pronađeno beživotno tijelo, doznaje Index.

Tijelo je pronađeno oko 11.30 sati na Malom jezeru. 

Nađeno tijelo 42-godišnjeg muškarca koji je tijekom izlaska otišao plivati?

Tijelo je pronađeno blizu obale. S dubine od nekoliko metara izvukli su ga vatrogasci. Na licu mjesta bila je prisutna i policija. 

Kako doznaje Index, sumnja se da tijelo pripada muškarcu čiji je nestanak prijavljen sinoć. Navodno su muškarci koji su bili u izlasku na Jarunu u jednom trenutku otišli plivati, a 42-godišnji muškarac je ušao u jezero i nije se vratio. 

Ujutro su došli vatrogasci i policija pretraživati Jarun. U Jarunskom jezeru pronašli su tijelo. 

'Ono što možemo reći u ovom trenutku jest da su u tijeku aktivnosti vezano za prijavljeni nestanak osobe', rekli su za Index kratko iz zagrebačke policije dodajući kako bi tijekom dana trebalo biti poznato više informacija. 

Vaša reakcija na temu