Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANAS POČINJE 'SUĆIDAR OPEN': Nastupit će Žuvi, a djecu će razveseliti klaun Šarenko

DANAS POČINJE 'SUĆIDAR OPEN': Nastupit će Žuvi, a djecu će razveseliti klaun Šarenko

Popularni turnir na male branke

Turnir na male banke 'Sućidar open 2024', koji se igra na terenu kod crkve sv. Andrije, počinje danas u 18 sati! Organizira ga Sportsko kulturna udruga mladih Sućidar, igra se 2 x 15 minuta, 3 na 3 s po 3 zamjene. Pobjednička ekipa osvojit će 1700 eura, drugoplasirani 800, treći 500, a četvrti 70 eura. Bit će nagrađeni i najbolji igrač i strijelac turnira s po 70 eura, a svi nabrojeni će za uspomenu dobiti i pehar.

Večeras će najmlađe razveseliti klaun Šarenko, nastupit će i Žuvi, a najavljena je i revijalna utakmic (Bili tići - Hajduk U9). Organizatori će i ugostiti djecu iz Dječjeg doma Maestral. Uglavnom, bit će veselo na Sućidru.

Vaša reakcija na temu