Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kovačića pitali je li ovo zadnje veliko natjecanje za Luku Modrića, evo što je odgovorio...

Kovačića pitali je li ovo zadnje veliko natjecanje za Luku Modrića, evo što je odgovorio...

Hrvatska u ponedjeljak u Leipzigu igra protiv Italije

Mateo Kovačić najavio je utakmicu s Italijom (Leipzig, ponedjeljak 21 sat). 

- Bit će mi drago susresti se s nekim igračima Italije, posebice s Jorginhom s kojim sam uživao igrajući. Očekuje nas teška utakmica protiv dobre, kvalitetne i organizirane Italije. Znamo što nam je činiti, moramo biti pravi, kao što smo puno puta bili kad je bilo najpotrebnije - rekao je Kovačić, a na pitanje je li ovo zadnje veliko natjecanje za Luku Modrića odgovara:

- Ne razmišljamo o tome. Sretni smo i ponosni što je i dalje s nama, što nas i dalje vodi. Nadamo se da će protiv Italije opet biti pravi. Svjestan je i on da nas sutra mora povesti, mi ići za njim, čeka nas teška utakmica, fokus je samo na Italiji.

Dotakao se Kovačić i svoje igračke epizode u Italiji, dok je nosio dres Intera.

- Mlad sam došao u Italiju. Puno sam naučio u dvije i pol godine. Imao sam tri trenera od svakog sam nešto naučio, to mi je pomoglo u karijeri. U Italiji se oko defenzive i taktike može puno naučiti. U tom periodu nisam još bio obrambeno dobar, Italija mi je tu puno pomogla da se razvijem.

Vaša reakcija na temu