Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Slab interes za utakmicu Hrvatske i Švedske, nije prodana ni trećina ulaznica

Slab interes za utakmicu Hrvatske i Švedske, nije prodana ni trećina ulaznica

Ukupan broj ulaznica za susret protiv Švedske iznosi sedam tisuća, a tu se računaju i lože

Hrvatski nogometnoi savez je protekle srijede u prodaju pustio ulaznice za okršaj Hrvatske i Švedske koji će se u okviru Lige nacija igrati 11. listopada na Maksimiru, ali do sada su prodane tek oko dvije tisuće ulaznica, prenosi Index.

Ukupan broj ulaznica za susret protiv Švedske iznosi sedam tisuća, a tu se računaju i lože. Podatak da je do sada prodana tek jedna trećina od ukupnog broja ulaznica jasno ukazuje da je slab interes za ovim susretom.

Prodaja ulaznica za obje utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama: tribina zapad sredina dolje 250 kuna, tribina zapad dolje 150 kuna, tribina zapad gore 100 kuna, tribina sjever dolje 60 kuna i tribina sjever gore 60 kuna.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta je 11. listopada 2020. do 12 sati za utakmicu protiv Švedske, odnosno 14. listopada 2020. do 12 sati za utakmicu protiv Francuske ili do rasprodaje ulaznica.

Razlozi slabog interesa mogu se pronaći u tome da je u nedjelju najavljeno kišovito vrijeme, kao i to da su uvjeti na Maksimiru zaista loši. No očekivao se veći interes zbog činjenice da navijači zbog koronavirusa mjesecima nisu mogli gledati reprezentaciju Hrvatske uživo.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama jedna osoba može kupiti isključivo dvije ulaznice, ni manje ni više. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Vaša reakcija na temu