Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP OPASNA ZAFRKANCIJA Bacali balone napunjene vodom s nathodnika u Splitu i razbili vjetrobransko staklo na autu

OPASNA ZAFRKANCIJA Bacali balone napunjene vodom s nathodnika u Splitu i razbili vjetrobransko staklo na autu

Pogodili su i Prometov autobus

Splitska policija traži osobe koje su u subotu bacale balone napunjene vodom s pješačkog nathodnika u Ulici Matice hrvatske na cestu. 

Jedan je balon pogodio vjetrobransko staklo na Prometovom autobusu, a drugi je pogodio vjetrobransko staklo na automobilu. Na autobusu nisu nastala oštećenja, ali je staklo na autu razbijeno. 

'Možda naizgled bezazlena zafrkancija i nepodopština može imati štetne posljedice. Ovaj put je nastala materijalna šteta na jednom vozilu, ali bacanjem predmeta na cestu na kojoj se odvija promet ne možete predvidjeti kolika će i kakva biti šteta i hoćete li ugroziti nekoga radi čega su ovakva ponašanja izuzetno opasna.

U cilju utvrđivanja svih činjenica i sudionika događaja provode se izvidi, pa pozivamo građane koji imaju korisne informacije ili saznanja da nam se s punim povjerenjem obrate na broj 192 ili pristupe u Drugu policijsku postaju Split', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu