Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sinj uložio u naprednu opremu za JVP, gradonačelnik posjetio vatrogasce

Sinj uložio u naprednu opremu za JVP, gradonačelnik posjetio vatrogasce

Osiguran moderni hidraulični komplet na baterijski pogon

Sinjski gradonačenik Miro Bulj i njegov zamjenik Denis Bobeta danas su posjetili JVP Sinj.

Naime, Grad Sinj je kako bi osigurao maksimalnu učinkovitost i sigurnost svojih vatrogasaca te unaprijedio kvalitetu njihovog djelovanja u zajednici financirao moderni hidraulični komplet na baterijski pogon u iznosu cca 30.000 eura.

Ova napredna oprema, pokretana baterijom, omogućit će vatrogascima veću mobilnost i učinkovitost, eliminirajući potrebu za vanjskim napajanjem i kablovima, što je posebno korisno na teško pristupačnim terenima. Hidraulični alati olakšat će izvlačenje unesrećenih iz oštećenih vozila, čime se smanjuje vrijeme intervencija i povećavaju šanse za spašavanje života.

Gradonačelnik Bulj istaknuo je važnost kontinuiranog praćenja novih tehnologija i ulaganja u hitne službe.

'Grad Sinj nastavit će ulagati u najmoderniju opremu kako bi osigurao najbolje uvjete za rad naših vatrogasaca i sigurnost naših sugrađana', poručio je Bulj. 

Ujedno je zahvalio vatrogascima na njihovom nesebičnom radu.

Vaša reakcija na temu