Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Srbin napao policajce u Makarskoj i splitskoj bolnici

Srbin napao policajce u Makarskoj i splitskoj bolnici

Pokupili su ga nakon što je nasrnuo na čovjeka na brodu

Policija je u Makarskoj imala prilično problema s 35-godišnjakom iz Srbije. Pokupili su ga zbog ničim izazvanog napada na 49-godišnjaka na brodu. U policijskoj postaji nasrnuo je na policijske službenike te je svladan i vezan. Nekoliko policajaca zadobilo je lakše ozljede. 

Odveli su ga u splitsku bolnicu na pregled jer je bio u rastrojenom stanju. Kada su mu skinuli lisice, ponovno je napao policajce.

Nakon što je pušten iz bolnice kriminalistički je obrađen te prijavljen za dva kaznena djela napada na službenu osobu. Predan je pritvorskom nadzorniku i popodne će se sudac istrage odlučiti o prijedlogu Državnog odvjetništva da mu se odredi pritvor.

Vaša reakcija na temu