Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tumisu from Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Posjetite službenu stranicu posao.hr kako biste vidjeli preostale ponude poslova. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se mogućnost razvoja i napredovanja, dodatne edukacije, prijateljska organizacijska kultura te redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad na području Zagreba i okolnih županija. Kandidati trebaju imati iskustvo u elektronici, mehanici, autoelektrici ili automehanici te vozačku dozvolu B kategorije. Nudi se stalni radni odnos, stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23.7.2024.

Frigomotors d.o.o. traži Računovođu (m/ž) za rad u Dugopolju. Posao uključuje vođenje računovodstva i izradu financijskih izvještaja. Nudi se stalni radni odnos, konkurentna primanja, mogućnost usavršavanja i razne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

B for Business d.o.o. traži više Modnih konzultanata u prodaji / Prodavača (m/ž) za poznati modni lanac u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Puli. Kandidati trebaju biti ambiciozni, usmjereni na rezultate, timski igrači i komunikativni, s iskustvom u modnoj industriji. Nudi se mogućnost profesionalnog razvoja, bonuse za rezultate, božićnica te inspirativno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

Galea Azzuro d.o.o. traži Trgovca/Prodavača (m/ž) za rad u Splitu - centru. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i rada na blagajni. Nudi se rad u profesionalnom timu, sezonski rad, plaćeni prekovremeni i mogućnost stimulacije. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Le Méridien Lav traži Mornara (m/ž) za sezonski posao u Marini Lav. Traži se osoba s znanjem engleskog jezika i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Nudi se rad u internacionalnom okruženju s mogućnostima za edukaciju, usavršavanje, sezonske nagrade i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

V.I.T. PRIJEVOZ za usluge i prijevoz traži Vozača dostavljača (m/ž) za područje Splita. Posao uključuje dostavu za DHL, a zahtijeva vozačku dozvolu kategorije B, poznavanje engleskog jezika, iskustvo vožnje kombija te poželjno poznavanje adresa u Splitu. Radno vrijeme je puno, a nudi se prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

KTC d.d. traži Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž) za rad u Baškoj Vodi. Potrebna je minimalna stručna sprema srednje škole, poznavanje engleskog jezika te minimalno jedna godina radnog iskustva. Posao je sezonski, na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu