Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Baby Lasagna otkrio veliku vijest: 'Oduvijek sam želio...'

Baby Lasagna otkrio veliku vijest: 'Oduvijek sam želio...'

Mladi glazbenik je presretan

Hrvatski glazbenik Baby Lasagna potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom. Potpisan je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe.

- Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam podijeliti sa svima. Također, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presretan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije. S nestrpljenjem iščekujem vidjeti što donosi budućnost - ispričao je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna.

- Radili smo s Markom i njegovim timom od siječnja ove godine. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran i kreativan umjetnik koji posjeduje poseban X faktor potreban za osvajanje globalne publike. Iznimno sam zahvalan na povjerenju koje nam je pružio i prilici da budemo partneri u novom i uzbudljivom poglavlju njegove karijere. Polydor Germany kao jak partner i njegova nova diskografska kuća te mi kao Universal Music Hrvatska jako smo sretni što ovakvom umjetniku otvaramo globalni put. Radujemo se nadolazećim izdanjima i razvoju njegove karijere -  rekao je Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans.

- Baby Lasagna je globalnu publiku tijekom Eurovizije očarao svojim jedinstvenim zvukom i nevjerojatnim osjećajem za scenu. Čvrsto vjerujemo u njegov talent i sposobnost da se poveže s još širom globalnom publikom i postane istinska svjetska glazbena zvijezda. Imamo velike planove za njega i jako smo sretni što na njegovom glazbenom putovanju sada službeno počinjemo suradnju s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska - izjavio je Daniel Schmidt, Senior Vice President Polydor/Island & Ventura Records.

Vaša reakcija na temu