Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković FOTOGALERIJA Đir splitskim plažama: 'Kao u srcu sezone'

FOTOGALERIJA Đir splitskim plažama: 'Kao u srcu sezone'

Iako je radni ponedjeljak...

Naš Joško Jaković bacio je danas đir splitskim plažama, od Kašjuna do Žnjana. Prognoza za danas nije bila dobra, na snazi je bilo žuto upozorenje o pogoršanju vremena, no od toga nije bilo ništa, dan je bio lijep. Iako je radni ponedjeljak, plaže su bile pune kupača, skoro kao u srcu ljeta 

Na Bačvicama je konačno završena rampa za pješake koji se žele spustiti do mora. Prekrivena je posebnim materijalom koji se ne kliže, tako da neće biti padova kakvih je bilo do sada. Dio mještana je prigovarao jer se već drugi put radi, a i zbog cijene same izrade, no nadamo se kako će ipak sada biti zadovoljni. 

I na Žnjanu je sve više i više kupača, toliko da je vizualno izgledalo kao u špici sezone.

Vaša reakcija na temu