Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Turneja Kino Mediterana filmove donosi u mala i velika mista od Cavtata do Paga

Turneja Kino Mediterana filmove donosi u mala i velika mista od Cavtata do Paga

Publiku očekuju popularni komercijalni hitovi

Putujući dio projekta Kino Mediteran svoju ljetnu turneju započeo je na krajnjem jugu - u Cavtatu, a do jeseni će svoje kino platno s odličnim filmovima dizati u 15 gradova diljem obale. Ako svoj odmor provodite na srednjem i južnom Jadranu gotovo je nemoguće da zaobiđete Kino Mediteran koji donosi najbolje filmove pod zvijezdama. Najčešće projekcije bit će u Makarskoj, Trpnju, Selcima na otoku Braču, Cavtatu, Šolti i Mljetu, a jednom tjedno i u Ljetnom kinu u Korčuli.

Ove sezone turneja stiže četiri puta u mala mjesta Općine Jelsa na otoku Hvaru - Zavalu, Gdinj i Ivan Dolac, a na Kino Mediteran mapi po prvi puta se nalazi i Kolan na otoku Pagu. Jednodnevna gostovanja dogodit će se u Benkovcu, Zadvarju, Podstrani, Klisu i Kistanju.

Publiku očekuju popularni komercijalni hitovi, animirani filmovi za djecu, ali i hit naslovi Festivala mediteranskog filma Split za koje se tražila ulaznica više. Uz talijanske favorite publike 'Uvijek postoji sutra' i 'Raj' publika će ovog ljeta imati priliku vidjeti i hrvatske kratkometražne filmove 'Žarko, razmazit ćeš dite' braće Popović, 'Sola' Lane Barić, '1001 noć' Ree Rajčić te 'Čovjek koji nije mogao šutjeti' za kojeg je Nebojša Slijepčević osvojio Zlatnu Palmu u Cannesu.

Uz gostovanja diljem Dalmacije Kino Mediteran gotovo svakodnevno radi u digitalno opremljenim kinima u Bolu, Supetru, Hvaru, Jelsi, Komiži, Lastovu, Imotskom, Pločama, Trogiru i splitskom Ljetnom kinu Bačvice.

Kalendar svih projekcije, gostovanja i online ulaznice možete pronaći na društvenim mrežama i na webu www.kinomediteran.hr.

Vaša reakcija na temu