Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook BULJ: Crnogorce koji su glasali za Rezoluciju o genocidu treba proglasiti nepoželjnima u Hrvatskoj!

BULJ: Crnogorce koji su glasali za Rezoluciju o genocidu treba proglasiti nepoželjnima u Hrvatskoj!

U saborsku proceduru je uputio zaključak

Saborski zastupnik Mosta, Miro Bulj, objavio je kako je u saborsku proceduru uputio zaključak kojim se sve zastupnike u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu proglasi personom 'non grata', odnosno nepoželjnim u Republici Hrvatskoj, zbog instrumentalizacije sjećanja na žrtve u svrhu ostvarivanja ciljeva politike 'Srpskog sveta', nastavka velikosrpske politike iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

'Naime, cijela ta inicijativa je pokrenuta prijedlogom Predsjednika Skupštine Crne Gore, Andrije Mandića, četničkog vojvode i lidera prosrpske opcije, koji je produžena ruka srpskog predsjednika Aleksandra Vučića u Crnoj Gori. 

Radi se o nastavku velikosrpske politike iz devedesetih godina prošlog stoljeća koja se sada ostvaruje putem politike 'Srpskog sveta'.

Slijedom navedenoga sve zastupnike koji su glasali za navedenu Rezoluciju treba proglasiti nepoželjnima u Republici Hrvatskoj, a nastaviti podržavati europski put Crne Gore kako se ne bi ostvarili ciljevi politike Srpskog sveta', objavio je Bulj.

Vaša reakcija na temu