Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NK Osijek Osijek predstavio novog igrača

Osijek predstavio novog igrača

Ugovor do ljeta 2026. godine

Kemal Ademi novi je igrač Osijeka. 

Ovaj 28-godišnji švicarski napadač posljednji angažman imao je u Luzernu, a s Osijekom je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

- Već sam bio u dosta klubova i država, počevši od Švicarske, preko Turske, Rusije i Njemačke pa ponovno Švicarske. Inače sam rođen u Njemačkoj, ali je moja obitelj brzo otišla u Švicarsku i tamo sam počeo igrati nogomet. Mijenjao sam brojne sustave i formacije, svuda se nastojao uklopiti najbolje što sam mogao. Imao sam puno poznatih i vrlo kvalitetnih suigrača kao što su Mesut ÖzilLuiz GustavoDiego Perotti i drugi. Igrao sam protiv Shakhtara kada je Jose Boto tamo bio sportski direktor, a eto sada me je zvao da dođem u Osijek. Iskustva imam i iz kvalifikacija Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske koja me i ovdje čeka. Inače, ide mi dobro u tom natjecanju, zabio sam dvaput dok sam igrao za Luzern. Nadam se da ću i Osijeku biti uspješan i učinovit - rekao je Ademi nakon potpisa. 

Vaša reakcija na temu