Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Pijan vozio Solinskom ulicom u suprotnom smjeru

Pijan vozio Solinskom ulicom u suprotnom smjeru

Nije bio vezan, a nije imao vozački ni osobnu

Policija je jutros, oko 4.50 sati, u Solinskoj ulici zaustavila vozača koji je vozio u suprotnom smjeru. Utvrdili su kako je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila. Nije bio vezan, a nije imao vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu. 

Uhićen je, te je s obzirom na visok stupanj alkoholiziranost odveden na liječnički pregled. U službenim prostorijama zadržan je do otrježnjenja i nakon dovršene obrade bit će priveden na Općinski prekršajni sud.

'Neodgovorni vozači kršenjem prometnih pravila i zakona ugrožavaju sebe i sve ostale sudionike u prometu. Vožnja pod utjecajem alkohola, uz brzinu,  je jedan od najtežih prometnih prekršaja koji dovodi do najtežih prometnih nesreća', upozoravaju iz policije.

Vaša reakcija na temu