Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović  VIDEO: MELODIJE JADRANA Gibonni priredio show

VIDEO: MELODIJE JADRANA Gibonni priredio show

U čarobnom ambijentu Galerije Meštrović tražila se ulaznica više

Zlatan Stipišić Gibonni otvorio je prvu glazbenu večer Melodija Jadrana u Galeriji Meštrović u Splitu. Za koncert višestruko nagrađivanog hrvatskog glazbenika tražila se karta više.

Koncert je otvorio pjesmom ‘Dobri ljudi’, a potom otpjevao pjesmu ‘Kiša’ pa se obratio publici:

- Kakav dan, 21. osmi… , šesti, koji je ovo - započeo je govor Gibonni pogriješivši datum pa nastavio:

- Sunce mi je udarilo u glavu. Jutros buđenje, zadnji dan škole, miniranje kvarta u kojem ja živim, ustajanje i nema struje. I onda šta ćemo ‘ist’ - ništa i došli smo napravit probu. Sada ste vi tu. Zbijmo redove da nam bude toplije. Nećemo vas nista lagat večeras, samo opušteno. Posebno bi pozdravio mame i tate. Dobra večer učiteljice… Ovo je dan kada više nema e-dnevnika, večeras samo e-Splićani, e-Šibenčani i imam jednu Slovenku tamo. Imam i specijalnog goste, e-Bosanca - podrav Nikši Bratošu - povikao je Gibonni koji je govor održao među publikom.

Kada je krenuo na pozornicu našalio se kako mu treba pomoć jer više ‘ne vidi dobro’.


Ovogodišnje Melodije Jadrana tako su započele koncertom jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, koji je u Galeriji Meštrović svojim hitovima i jedinstvenom stilu izvedbe uveo publiku u glazbeni spektakl koji je prošle godine osvojio publiku i mnogobrojne gledatelje.

Vaša reakcija na temu